HTML

Info Center: 387 49 745 701 amdsconto.brcko@gmail.com

HTML

Radno vrijeme Pon-Sub: 08:00h - 17:00h
Slika

AMD SCONTO BRČKO d.o.o se bavi prodajom proizvoda za Vaš dom na području cijele Bosne i Hercegovine.

Primarna djelatnost AMD SCONTO-BRČKO je trgovina na veliko i malo elektromaterijalom, vodomaterijalom, cjelokupan JUB-ov program, ROFIX, bojama i lakovima, sve za centralno grijanje, Baumit, stiropor i materijal za izolaciju.  Uvoznici smo  MBS Smederevo peći i kotlova. Takođe u svojoj ponudi imamo i domaće proizvode kotlova i peći za centralno grijanje.
Jedan od najvažnijih projekata koje je kompanija ostvarila je partnerstvo sa HG GROUP, tj. generalno zastupništvo na području Bosne i Hercegovine kao i uvođenjem robne marke HAUZER.

Proizvodi HG GROUP  robna marka HAUZER u svom asortimanu imamo disperzivne boje za zidove, emulzije, fasade mineralne a i akrilne, grundove, ljepila za stiropor i još mnogo toga.

MIX mašina instalirana u svim poslovnim jedinicama naše firme omogućava kupcima brzu, jednostavnu i pouzdanu prodaju i isporuku toniranih proizvoda. Sve u svemu, provjeren kvalitet garantuj proizvođač, duga historija poslovanja i pouzdano osoblje.HISTORIJAT

Osnivanje i prvi početak naše kompanije datira još iz davne 1998 godine, gdje porodica Žilić počinje svoj poslovni put sa jednim maloprodajnim objektom u Tuzli.

Uz težak rad i napor razvija se u preduzeće prepoznatljivo na tržištu, da bi u relativno kratkom vremenu proširili svoj opseg poslovanja otvaranjem poslovnice u brčkom 2001. godine, a ubrzo nakon toga otvara se poslovna jedinica u Tuzli-Miladije 2003. godine.

Početkom 2007. godine dodatno investiramo u posao osnivanjem veleprodaje na Ceriku i tako povećavamo kapacitet naših poslovnica.

Poslije toga,  2012. godine otvaramo veliki veleprodajni centar u Živinicama, na preko 6.000 m2, uključujući još jednu maloprodajnu jednicu u sklopu te poslovnice. Godine 2016. napravili smo veliki pomak otvorivši novi objekat u Tuzli i time upotpunili snadbijevanje tržišta za potrebe naših kupaca.

Da se rad uvijek isplati pokazujei činjenica  da smo  u ljeto 2019 god. otvorili  još jedan objekat u Brčkom i to na 12.000 m2, što otvorenog, što zatvorenog prodajnog prostora, maloprodaje i veleprodaje.

Danas, poslije dugih 21 godinu  napornog rada i odricanja posjedujemo dva veleprodajna objekta od kojih se jedan nalazi u Živinicama (Magistralni put bb. Maline-Tuzlanski kanton),   a drugi na Ceriku- Brčko Distrikt i šest maloprodajnih objekata od čega, četiri u Tuzli (Miladije, Ši selo, Simin Han i Živinice-Maline), jedan na Ceriku i jedan u Brčkom.

Naš razvoj i progres su rezultat vrijednog i poštenog rada rukovodioca i zadovoljnih radnika.ASORTIMAN


Što se tiče našeg asortimana, u našim objektima možete pronaći širok izbor proizvoda kako biste svoj dom učinili što ugodnijim, a to su:

- Kotlovi gusani i čelični, na pelet i čvrsto gorivo

- Peći i štednjaci

- Elektromaterijal

- Fasade, mrežica, stiropor

- Hauzer program za uređenje enterijera i exterijera doma, digitalno toniranje fasada

- JUB-ov program cjelokupan

- Digitalno toniranje po JUB-ovoj ton karti sa preko 5.000 nijansi

- ROFIX

- Boje i lakovi

- Vodomaterijal

- Građevinski material

- Oprema za uređenje vrta

- Posuđe, alati i garniture roštilja

- Laminati i druge obloge za pod

- Željezo


Svakodnevno pokazujemo da zajedničkim snagama nas i naših uposlenika red, rad i ažurnost donose kvalitetne rezultate poslovanja i jačanja na tržištu.

Za Vas smo omogućili plaćanje putem bankovnih kartica kao i kreditnu kupovinu sa Raiffeisen, UniCredit i  Ziraat bankom. A  svoj asortiman dajemo na kredit do 12 rata.

Za više informacija posjetite naše maloprodajne objekte ili nas kontaktirajte putem telefona ili maila

Napravite svoj koncept življenja.

Provjereno najpovoljnije cijene i ljubazna usluga. Svu robu dostavljamo na Vašu adresu.

 

0 0